Zaljubljeni zmaj

Ljubljana, kraj nesrečne ljubezni? Ne za vsakogar! Morda za Prešerna in Primičevo Julijo, za Urško in Povodnega moža… Kaj pa zmaj? Njegovo srce gori za zmajčico, ki trohni v grajski ječi. Ste dovolj srčni, da mu pomagate rešiti izvoljenko?


2-5 oseb

90 min

85 € na skupino

Igra je pripravljena za ekipo 2 do 5 oseb. Primerna je za starejše od 14 let, mlajši se je lahko udeležijo v spremstvu odraslih. Za razrešitev ugank ima tvoja ekipa na voljo 90 minut.


Termin: Vse dni v tednu, ob urah, ki so na razpolago na koledarju rezervacij. Če bo vremenska napoved 24 ur neugodna, bomo na tvojo željo termin prestavili po predhodnem usklajevanju po telefonu oziroma e-pošti. V primeru, da kljub temu igre ne bo možno izvesti v izbranem terminu, ti povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 5 kilometrov. Točno lokacijo ti sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen z zmajem, z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo pridi 10 minut pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da si obut in oblečen letnemu času in gozdu primerno. Po potrebi poskrbi za zaščito proti mrčesu. Podrobna navodila bo tvoja ekipa dobila na kraju samem.

Način plačila: Samo preko rezervacije. S kreditnimi karticami. Preko Pay Pal-a. Po predračunu.

Več skrivnosti >