Vila Angelika

Gozdna vila Angelika je v hudih skrbeh! Ne najde čarobne rožmarinove paličice, s katero zna zdraviti bolne in odganjati zle duhove! Štrene sta ji zmešali čarovnica Smrdaprda in zatem še njena ljubosumna metla, ki je paličico odpeljala kdove kam. Otroci, rešite uganke in pomagajte Angeliki najti izgubljeno paličico!


2-5 otrok

60 minut

70 € na skupino

Igra je pripravljena za ekipo 2 do 5 otrok, starih med 9 in 13 let, ki potrebujejo spremstvo vsaj ene odrasle osebe. Za razrešitev ugank imajo na voljo 60 minut.


Termin: Vse dni v tednu, ob urah, ki so na razpolago na koledarju rezervacij. Če bo vremenska napoved 24 ur prej neugodna, bomo termin prestavili po predhodnem usklajevanju preko telefona ali e-sporočila. V primeru, da kljub temu igre ne bo možno izvesti v izbranem terminu, ti povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 5 kilometrov. Točno lokacijo ti sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen s čarovniško metlo, z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo naj otroci pridejo 10 minut pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da so obuti in oblečeni letnemu času in gozdu primerno. Po potrebi poskrbite za zaščito proti mrčesu. Podrobna navodila bo skupina dobila na kraju samem.

Način plačila: Samo preko rezervacije. S kreditnimi karticami. Preko Pay Pal-a. Po predračunu.

Več skrivnosti >