Ujemi polha

Si upaš spustiti polha na plano? Tokrat bo pobegnil polh. V največ eni uri, v najbolj gozdno gozdnem pobegu. Kaj je gozd in kaj je igra? Kje se skrivajo uganke, sledi do polha? Na drevesu ali pod njim? Boš postal polhov najboljši prijatelj?


2-5 oseb

60 min

60 € na skupino

Igra je pripravljena za ekipo 2 do 5 oseb. Primerna je za starejše od 14 let, mlajši se je lahko udeležijo v spremstvu odraslih. Za razrešitev ugank ima tvoja ekipa na voljo 60 minut.


Termin: Vse dni v tednu, ob urah, ki so na razpolago na koledarju rezervacij. Najbolje v dežju. Če bo vremenska napoved 24 ur neugodna (brez padavin), bomo na tvojo željo termin prestavili po predhodnem usklajevanju po telefonu oziroma e-pošti. V primeru, da kljub temu igre ne bo možno izvesti v izbranem terminu, ti povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 7 kilometrov. Točno lokacijo ti sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo pridi 10 minut pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da si obut in oblečen letnemu času in gozdu primerno. Po potrebi te opremimo še s pelerino. Podrobna navodila bo tvoja ekipa dobila na kraju samem.

Način plačila: Samo preko rezervacije. S kreditnimi karticami. Preko Pay Pal-a. Po predračunu.

Več skrivnosti >