Reši ptiča

Sredi ljubljanskega gozda se je v kletko ujel zelo klepetav ptič! S tabo bi rad delil svoje gozdne modrosti, a najprej ga moraš osvoboditi! Bo tvoja skupina razvozlala vse šifre in odprla kletko, preden zazvoni budilka?


2-5 oseb

60 min

70 € na skupino

Igra je pripravljena za ekipo 2 do 5 oseb. Primerna je za starejše od 14 let, mlajši se je lahko udeležijo v spremstvu odraslih. Za razrešitev ugank ima tvoja ekipa na voljo 60 minut.


Termin: Vse dni v tednu, ob urah, ki so na razpolago na koledarju rezervacij. Če bo vremenska napoved 24 ur prej neugodna, bomo termin prestavili po predhodnem usklajevanju po telefonu oziroma e-pošti. V primeru, da kljub temu igre ne bo možno izvesti v izbranem terminu, ti povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 5 kilometrov. Točno lokacijo ti sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo pridi 10 minut pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da si obut in oblečen letnemu času in gozdu primerno. Po potrebi poskrbi za zaščito proti mrčesu. Podrobna navodila bo tvoja ekipa dobila na kraju samem.

Način plačila: Samo preko rezervacije. S kreditnimi karticami. Preko Pay Pal-a. Po predračunu.

Več skrivnosti >