Otroške dogodivščine


Do 15 otrok

2 uri in 30 minut

160 € na skupino

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Praznovanja v gozdu so primerna za otroke v starosti od 6 let naprej, saj morajo otroci poznati črke in številke. Program praznovanja vključno z vašo pogostitvijo traja  2 uri in pol. Da vse poteka varno in zabavno za vse udeležence, poskrbijo trije animatorji.

V izjemnih primerih pripravimo praznovanje tudi za več kot 15 otrok po predhodni uskladitvi. V tem primeru je potrebno izbrati 2 gozdna pobega, zagotovimo enega animatorja več in posledično je cena 230 eur.

Za začetek pripravimo motivacijske / teambuilding igre, prilagojene starosti otrok in okolju v katerem so, kar traja približno eno uro. Sledi čas za pogostitev, 30 minut.

Nato se otroci v skupini udeležijo ene od iger gozdni pobeg. Igre za namen praznovanja rojstnega dne prilagodimo slavljencu. Potek igre je voden zaradi večjega števila otrok. Za mlajše otroke v starosti do 9 let je primerna igra  Gusarski zaklad. Za otroke v starosti od vključno 9 let naprej je bolj primerna igra Vila Angelika (ima dve varianti, težja je primerna tudi za odrasle), za malo starejše pa sta primerna tudi družinska pobega Reši ptiča in Ujemi polha. Igro izberete vnaprej sami, seveda pa vam lahko svetujemo pri izbiri.

Gozdni pobeg traja 1 uro. Po igri še strnemo misli in se poslovimo. V primeru napovedanega dežja se dan pred praznovanjem lahko dogovorimo za nov termin.

Cena vključuje: 3 usposobljene animatorje; gozdni pobeg po vaši izbiri; vabilo; fotografije dogodka; krožničke, kozarce, pribor in servetke, rekvizite za igro; gozdno okrasitev


Termin: Samo po predhodnem dogovoru po e-pošti ali telefonu najmanj sedem dni pred načrtovanim dogodkom. Če bo vremenska napoved 24 ur prej neugodna, bomo termin prestavili po predhodnem usklajevanju preko telefona ali e-sporočila. V primeru, da kljub temu praznovanja ne bo možno izvesti v izbranem terminu, vam povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 5 kilometrov. Točno lokacijo vam sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen s čarovniško metlo, z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo pridite 5 minut pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da so otroci obuti in oblečeni letnemu času in gozdu primerno. Po potrebi poskrbite za zaščito proti mrčesu. V primeru nenadne plohe poskrbimo za palerine.

Način plačila: Samo preko rezervacije. Preko Pay Pal-a. Po predračunu.

< novice iz gozda