Otroške dogodivščine


Do 15 otrok

2 uri in 30 minut

150 € na skupino

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Program vključno z vašo pogostitvijo traja približno 2 uri in pol.

Za začetek pripravimo nekaj uvodnih animacijskih/motivacijskih iger, primernih starosti otrok, kar traja približno eno uro. Sledi čas za pogostitev, 30 minut.

Nato se otroci v skupini udeležijo ene od iger gozdni pobeg. Tej starosti primerne so igre Reši ptiča (igro za namen praznovanja rojstnega dne prilagodimo slavljencu), Vila Angelika (gre za povsem na novo postavljeno igro, ki je namenjena predvsem deklicam, medtem ko je Reši ptiča namenjena vsem, ne glede na spol) ter Gusarski zaklad (ta igra ima dve varianti; ena od njih je za reševanje manj zahtevna in zato primerna tudi za mlajše otroke, druga pa je primerna tudi starejšim). Igro izberete vnaprej sami, seveda pa vam lahko svetujemo pri izbiri.

Gozdni pobeg traja 1 uro. Po igri še strnemo misli in se poslovimo. V primeru napovedanega dežja se dogovorimo za nov termin.


Termin: Po predhodnem dogovoru sedem dni pred načrtovanim dogodkom. Če bo vremenska napoved 24 ur prej neugodna, bomo termin prestavili po predhodnem usklajevanju preko telefona ali e-sporočila. V primeru, da kljub temu praznovanja ne bo možno izvesti v izbranem terminu, vam povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 5 kilometrov. Točno lokacijo vam sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen s čarovniško metlo, z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo pridite 10 minut pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da so otroci obuti in oblečeni letnemu času in gozdu primerno. Po potrebi poskrbite za zaščito proti mrčesu.

Način plačila: Samo preko rezervacije. S kreditnimi karticami. Preko Pay Pal-a. Po predračunu.

< novice iz gozda