Novice iz gozda

Gusarji iz Belgije   >

19. 7. 2018

Simpatična družina iz Belgije je v raziskovanje Slovenije vključila tudi iskanje skrinje zakladov gusarskega kapitana Črnega lisjaka. Seveda je bilo uspešno! Čestitamo in želimo srečno pot še naprej!

Nov gusarski rekord!   >

15. 7. 2018

Na praznovanju prijateljičinega rojstnega dne je skupina mirno in brez najmanjših težav – namigi tokrat sploh niso bili potrebni – odprla skrinjo zakladov strašnega gusarskega kapitana Črnega lisjaka. In to v rekordnem času. Bravo, punce in še enkrat čestitke slavljenki!

Petek, trinajstega!   >

15. 7. 2018

Petek, trinajstega, temna noč v temnem gozdu,… Pa se je vesela ženska družba odločila, da se kljub vsem (začetnim) bojaznim pogumno spopade z našo krvoločno vampirko Bloody Mary. Vampirčki z namigi so švigali sem ter tja in puncam je seveda uspelo. Čestitamo!

Presenečenje!   >

13. 7. 2018

Torkova ekipa se je preizkusila še v nočnem reševanju in dokazali so, da prvič njihovi hitrosti ni botrovala zgolj sreča. Res so enkraten tim za reševanje vseh vrst ugank. Zato smo jim na koncu pripravili majčkeno presenečenje, ki jim je pognalo kri po žilah. Upamo, da ni bilo prehudo.

Rekord je padel   >

11. 7. 2018

Včeraj je bila vremenska napoved primerna za Deliverance (mimogrede, tudi danšnja je taka), ulilo se je, a tudi takoj prenehalo, ko so prišli na prizorišče fantje, ki so s pobegom opravili v stilu ‘prišel, videl, zmagal’. Bili so izredno uigrani. Namigov niso potrebovali in podrli so rekord. Zaključili so v dobrih 40-ih minutah. Osupljivo!

Mary, Mary – drugi del   >

7. 7. 2018

…nato jo je rahel dež ponovno obudil in ko so se spet prikazale zvezde, je z njo opravila še skupina fantov, ki so kljub težjim razmeram (trda tema) z njo opravili v enakem času, a z namigom ali dvema manj. Čestitke vsem, pokazali ste srčnost in pogum!

Mary, Mary   >

7. 7. 2018

Včeraj vampirka Mary ni imela šans. Najprej jo je hitro, spretno in z malo namigi pokončala ena skupina prijateljev iz @Zavod ZSB ….

Ko gre vse narobe…   >

25. 6. 2018

Včeraj je bil dan za zmešnjave, a na koncu se je vse srečno izteklo. Gostili smo skupino prijateljic, ki so se prisrčno zabavale ob odkrivanju skrivnosti na gozdnem pobegu Reši ptiča. Bile so hitre, iznajdljive in zelo logične. Pravzaprav, razen enege konkretnega namiga, niso potrebovale pomoči. Bravo!

Netopirček!? Ne, nočemo ga!   >

23. 6. 2018

Približuje se prva poletna polna luna, v jasnih nočeh se dogaja v gozdu marsikaj, med drugim je možno tudi reševati vampirko iz krste. Včeraj se je v lov na vampirje podala skupina prijateljev. Veselje jih je bilo opazovati, saj so bili uigran in spreten ‘team’, a tik pred koncem se je majčkeno zataknilo. Poleteli so... Preberi več

‘Družinski’ ptič   >

23. 6. 2018

Gozdni pobeg ‘Reši ptiča’ je ponovno dokazal, da je ravno prav težak in primeren za družinsko reševanje. Tokrat sta moči združili dve simpatični družini in skupaj so brez večjih težav pomagali našemu ptiču na svobodo. Bravo!