Novice iz gozda

Nočna mora – sef ključavnica   >

15. 9. 2019

Popoldne so se nam pridružila štiri prijateljice na gozdnem pobegu Odrešeni, ki so z le nekaj malega pomoči (predvsem pri zadnji ključavnici) dokazale, da so iz pravega testa in sposobne preživeti v kakršnikoli situaciji. Čestitke za vztrajnost in dobro igro!

Vse najboljše!   >

15. 9. 2019

Čudovit vikend je skoraj za nami. Včeraj smo imeli super praznovanje. Otroci so hitro in uspešno pomagali vili Angeliki. Gozdne igre so minile kot blisk in če bi imeli čas bi se lahko še ure igrali v gozdu. Ostanite taki sončki še naprej.🙂

Prvi šolski dan   >

3. 9. 2019

Prvi šolski dan bi moral biti lep in sončen, a na vreme žal nimamo vpliva. Vseeno smo družinici, ki je pomagala Angeliki najti čarobno palčko, pričarali uro zabave in prijetnega druženja. Pa čeprav se je na koncu Smrdaprdina metla pošteno razjezila in zakuhala kar lepo nevihto. Čestitamo!

Družinsko popoldne   >

1. 9. 2019

Sobotno lepo vreme je izkoristila tudi simpatična štiričlanska družina, ki je našemu ptičku uspešno pomagala pobegniti iz kletke. Seveda pa poleg tega ni manjkalo dobre volje in obilice smeha! :)

Noč ima svojo moč   >

1. 9. 2019

Noč ima svojo moč – predvsem v gozdu. Ekipa štirih se je na sobotno noč preizkusila v Pobegu v mesečini. Na začetku se jim je malo zataknilo, a ob pomoči le nekaj standardnih namigov jim je odlično steklo in stremi minutami podaljška so uspešno odprli krsto vampirke Mary ter jo zabodli naravnost v srce. Odlično... Preberi več

Uspešni kljub dežju   >

30. 8. 2019

Pobeg v naravi in šest prijateljev je dobitna kombinacija. Na četrtkovo popoldne nas je obiskala skupina, ki se je preizkusila v reševanju pobega Odrešeni. Sredi pobega nas je na gozdni fronti obiskal dež, ki pa ga tekmovalci skorajda niso opazili. Odrezali do se super, namigov pri reševanju praktično niso potrebovali. Odlično!

Mega žur   >

29. 8. 2019

Včerajšnji rojstni dan je bil izziv za vse. Devetnajst otrok, dve slavljenki, sestrici, ki sta tudi dobri prijateljici, štirje animatorji in dve uri in pol iger, zabave, smeha, da o odličnih pizza polžkih ne govorimo… Ja, z dobro organizacijo in zelo prijetnimi otroki uspeh tudi na gozdnem pobegu ni izostal. Vse najboljše in čestitke vsem... Preberi več

Uigrana ekipa   >

24. 8. 2019

Petek smo zaključili z uigrano ekipo šestih prijateljev, ki so se preizkusili v pobegu Odrešeni. Reševanje jim je šlo več kot odlično, saj so potrebovali izključno EN NAMIG v zaključku igre. Čestitke!

Mednarodna ekipa   >

23. 8. 2019

Petek je dan za… gozdni pobeg. Danes smo začeli že zjutraj, ko sta spretna in iznajdljiva Španka in Francoz z le nekaj namigi uspela pripraviti ptiča, da je podelil z njima svoje modrosti. Čestitke za odlično igro!

Bravo, babi!   >

23. 8. 2019

Šola se približuje z velikim koraki, ampak, saj smo še v avgustu in je čas za uživanje in počitek. Velikokrat priskočijo na pomoč tudi stari starši in nikjer ne piše, da ne bi na gozdnem pobegu uživali tudi oni. Dekliška ekipa, babica in vnučki, so se pridružile piratski ekipi Črnega lisjaka in zaklad tudi uspešno... Preberi več