Novice iz gozda

Ko je vsega konec v 15ih minutah   >

18. 4. 2019

Ta teden pripravljamo pobege predvsem za tujce, ki se na svojih obiskih Slovenije vse pogosteje ustavljajo tudi pri nas. Američani, Nemci, Angleži in nazadnje Belgijci, same družine, so iskali gusarski zaklad. Bili so spretni, zabavni, prijazni in tudi hitri. Zadnji so postavili celo časovni rekord 15 minut, a priznati je potrebno da ni šlo za... Preberi več

Aprilsko zanimivo   >

8. 4. 2019

Nedelja pa je bila tako vremensko kot po vrsti pobegov še bolj pestra od sobote, saj smo poleg ostalih pobegov po dolgem času uspešno rešili zmajčico iz grajske ječe. Iskrene čestitke vsem ekipam, velikim in malim. Bili ste izvrstni.

Mednarodno   >

8. 4. 2019

Vikend je za nami, delaven kot vedno. Najprej – sobota. Bila je mednarodno obarvana, saj smo tudi praznovanje rojstnega dne izvedli v angleščini. Prijazna in zgovorna slavljenka s prijatelji je brez večjih težav našla zaklad Črnega lisjaka, da o ostalih igrah sploh ne govorimo. Navihano, veselo in razigrano.

Pomlad je v zraku!   >

25. 3. 2019

Ravnokar zunaj spet dežuje, ampak konec tedna je bil pa čudovit. Enkraten za preživljanje prostega časa v naravi (če niste bili v Planici 🙃). In idealen za praznovanja rojstnih dni na gozdnih pobegih – to lahko potrdijo otroci in starši, ki so en dan reševali ptiča, drugi dan pa iskali gusarski zaklad in se zabavali... Preberi več

Vse najboljše tudi v letu 2019   >

12. 3. 2019

Pretekli konec tedna smo začeli novo sezono rojstnih dni (čeprav je uradno nikdar nismo prekinili 😉 ). Skupina najstnic in fant. Bilo je posebno, dinamično, zabavno … kot vedno, saj se lahko pohvalimo z enkratno ekipo animatorjev, ki znajo motivirati tako male kot tudi velike.

Teambuilding točno opoldne   >

11. 3. 2019

Točno opoldne. Sonce. Sobota. Team building. Na prizorišče prikorakajo štiri ekipe. In igra se začne. Vsaka ekipa je reševala svoj gozdni pobeg in ga tudi uspešno rešila. Čestitamo!

Zadnji dnevi zimskih počitnic   >

3. 3. 2019

Za nami je delovni konec tedna. Kar nekaj družin, malih in velikih, je izkoristilo zadnje dni počitnic za pobeg v naravo(i). Večinoma so reševali ptička, ena skupina se je podala na fronto, vsi pa so se odlično odrezali. Veseli smo, da ste delček svojih prostih dni preživeli z nami.

Skoraj popolna tema   >

1. 3. 2019

Tokrat ni bilo polne lune, pa še požarna ogroženost okolja je ugasnila naše bakle, a bila je jasna noč z zvezdami in štiri pogumna dekleta z odlično logiko in spretnimi prstki so brez večjih težav v zadnji minuti utišale zlobni smeh vampirke Mary. Čestitke za uspešno igro!

Juhuhu, počitnice!   >

18. 2. 2019

Počitnice in toplo sončno vreme. Zmagovalna kombinacija. Ker ni snega, je alternativa za dejavnosti na prostem tudi gozdni pobeg. Včerajšnje skupine so se po njihovih besedah imele: ‘odlično; zanimivo in še pridemo’. Da majhni otroci niso ovira, je dokazala triletnica, ki nam je skoraj odnesla lisico, sicer pa je pridno pomagala pri iskanju skritih predmetov... Preberi več