Novice iz gozda

Končno sneg!   >

21. 1. 2019

Suh, a mrzel in snežen konec tedna je privabil v naravo najbolj pogumne. Prijetno presenečeni smo bili nad našo zadnjo nedeljsko ekipo. V ekipi so imeli kar tri radovedne malčke in vsi skupaj so še pravočasno z zelo malo pomoči uspeli rešiti vse uganke. Čestitke za pogum in odlično igro.

Poskus v mrazu … drugič   >

30. 12. 2018

Naslednji večer se je opogumila še skupina fantov, ki so očitno na pobegu v mesečini hoteli dodobra prestrašiti svojo prijateljico iz tujine. Po začetnem navdušenju je na koncu tudi njih mraz malce upočasnil. Ker pa je čas preganjal, so v zadnjih petih minutah uspeli z majčkeno pomoči odpreti kar tri ključne ključavnice na krsti, kar... Preberi več

Mrrrraz….   >

30. 12. 2018

Da se tudi pozimi pri temperaturah pod lediščem lahko zabavaš na gozdnem pobegu, je najprej dokazala skupina najstnikov. Res, da jih je mraz malce upočasnil, a z nekaj malega pomoči in obljubo po toplem čaju, so na pobegu v mesečini (brez mesečine) v zadnjih sekundah odprli krsto in pokončali rdečelaso vampirko. Čestitke!

Nagradna igra   >

18. 12. 2018

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI »Z gozdnim pobegom v leto 2019« Gozdne, Zavod za sproščanje, rekreacijo in ustvarjanje v naravi, 18. 12. 2018 Organizator nagradne igre Organizator nagradne igre »Z gozdnim pobegom v leto 2019« (v nadaljevanju: nagradna igra) je: GOZDNE, Zavod za sproščanje, rekreacijo in ustvarjanje v naravi, s sedežem Štrekljeva... Preberi več

Sonce in mraz   >

16. 12. 2018

Včeraj je bil prekrasen zimski dan, mnogi so ga izkoristili in preživeli nekaj časa v naravi, tudi na gozdnem pobegu. Simpatična, bistra, uigrana, navdušena in seveda uspešna družinica je v zimskem gozdu brez težav odprla tudi najtežje ključavnice in se rešila s fronte. Za odganjanje mraza smo poskrbeli s toplim zeliščnim čajem in božičnimi piškotki.

Aaaaaaa….   >

18. 11. 2018

Mary spet straši. Tokrat je naša lepa vampirka pognala strah po žilah skupini zabavnih štajercev. A se niso dali. Z nekaj namigi in odlično logiko jim je v zadnji minuti uspelo. Bravo, super ste bili!

Še en čudovit dan   >

12. 11. 2018

Otroci lahko rojstne dni praznujejo v gozdu skozi celo leto. Ob koncu tedna tudi kratki dnevi ne povzročajo težav. Nedeljo smo preživeli v družbi dinamičnih in bistrih najstnikov. A da ne izgubljamo besed, slike same po sebi so dovolj zgovorne.

Končno! Sonce!   >

11. 11. 2018

Po dolgem času spet lep konec tedna in čeprav smo že v novembru, smo še vedno aktivni, saj je v gozdu vedno zanimivo. Včeraj smo ‘na hitro’ organizirali gozdne pobege in vsi naši gostje, veliki in mali, so se pri reševanju odlično odrezali.

Prve snežinke   >

27. 10. 2018

V pojemajoči luni, ko je že čisto majčkeno dišalo po snegu, so štiri pogumna dekleta z obilo domišljije in polno vrečo smeha v zadnjih sekundah prekinile vampirkin urok. Čestitke za super igro in fantastično vzdušje.

Kdo bo prej   >

25. 10. 2018

Včeraj smo med drugim imeli tudi teambuilding. Skupina Potovalk pod vodstvom Kufra. Pristno otroško veselje in odlično delo v timu. Zabavni, zanimivi in seveda uspešni, tako na fronti, kot tudi pri reševanju ptiča. Čestitke vsem in veliko uspehov pri resnem delu!