Gusarski zaklad

Gusarski kapitan Črni lisjak je predstavljal strah in trepet širnih morij sveta. Na roparskih pohodih je nagrabil toliko bogastva, da ga ni mogel vlačiti s seboj in ga je zakopaval na vseh (ne)mogočih skritih krajih. Imel je gusarski zemljevid z označenimi zakladi. In ga izgubil. Otroci, postanite člani gusarske posadke in pomagajte Lisjaku najti izgubljen zaklad!


2-5 otrok

60 min

70 € na skupino

Igra je pripravljena za ekipo 2 do 5 otrok, starih med 6 in 10 let, ki potrebujejo spremstvo vsaj ene odrasle osebe. Za razrešitev ugank imajo na voljo 60 minut.


Termin: Vse dni v tednu, ob urah, ki so na razpolago na koledarju rezervacij. Če bo vremenska napoved 24 ur prej neugodna, bomo termin prestavili po predhodnem usklajevanju preko telefona ali e-pošte. V primeru, da kljub temu igre ne bo možno izvesti v izbranem terminu, ti povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 5 kilometrov. Točno lokacijo ti sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen z gusarsko ladjo, z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo naj otroci pridejo 10 min pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da so obuti in oblečeni letnemu času in gozdu primerno. Po potrebi poskrbite za zaščito proti mrčesu. Podrobna navodila bo skupina dobila na kraju samem.

Način plačila: Samo preko rezervacije. S kreditnimi karticami. Preko Pay Pal-a. Po predračunu.

Več skrivnosti >