Gozdni pobeg v mesečini

Črna noč v gozdu. Točno ob dvanajstih se prebudi vampirka Bloody Mary, ki jo strašno žeja po sveži krvi! Še preden ura odbije polnoč, moraš najti oster glogov količek in ga zadreti v vampirkino srce! Ti bo uspelo ohraniti (mirno) kri?


2-5 oseb

60 min

70 € na skupino

Igra je pripravljena za ekipo 2 do 5 oseb. Primerna je za starejše od 14 let, mlajši se je lahko udeležijo v spremstvu odraslih. Za razrešitev ugank ima tvoja ekipa na voljo 60 minut.


Termin: V mraku, v temi. Najbolje ob uri pred polnočjo, ob 23.00. Vse dni v tednu, v dneh, ki so na razpolago na koledarju rezervacij. Če bo vremenska napoved 24 ur prej neugodna, bomo termin prestavili po predhodnem usklajevanju po telefonu ali e-pošti. V primeru, da kljub temu igre ne bo možno izvesti v izbranem terminu, ti povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 7 kilometrov. Točno lokacijo ti sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo pridi 10 minut pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da si obut in oblečen letnemu času, temi in gozdu primerno. Pred prihodom si preventivno privošči tudi krožnik česnove juhe. Podrobna navodila bo tvoja ekipa dobila na kraju samem.

Način plačila: Samo preko rezervacije. S kreditnimi karticami. Preko Pay Pal-a. Po predračunu.

Več skrivnosti >