Darilo za božička

Skrita vasica na daljnem severu. Palček Vili, premlad za delo v Božičkovi delavnici, za Božička izdela čudovito darilo. A nesreča ne počiva in darilo pade s sani. Priložnost za Grinča, ki darilo skrije in skrbno zaklene. Si upate pomagati Viliju najti in odkleniti darilo, še preden vas odkrije Grinč in vam ukrade božič?


2-6 oseb

60 min

70 € na skupino

Igra je pripravljena za ekipo 2 do 6 oseb. Družinski pobeg ali pobeg za odrasle. Primerna je za starejše od 16 let, mlajši se je lahko udeležijo v spremstvu odraslih. Za razrešitev ugank ima tvoja ekipa na voljo 60 minut.


Termin: Sobote, nedelje praznike in počitnice v mesecu decembru, ob urah, ki so na razpolago na koledarju rezervacij. Če bo vremenska napoved 24 ur prej neugodna, bomo termin prestavili po predhodnem usklajevanju po telefonu oziroma e-pošti. V primeru, da kljub temu igre ne bo možno izvesti v izbranem terminu, ti povrnemo denar.

Lokacija: Gozd v Ljubljani, ki je od strogega centra oddaljen približno 5 kilometrov. Točno lokacijo ti sporočimo ob rezervaciji v povratnem e-sporočilu. Dostop je možen z osebnim avtomobilom, peš, s kolesom, s sanmi, na jelenčku ali z mestnim avtobusom.

Navodila: Na lokacijo pridi 5 minut pred začetkom dogodka. Priporočljivo je, da si obut in oblečen letnemu času in gozdu primerno. Podrobna navodila bo tvoja ekipa dobila na kraju samem.

Način plačila: Samo preko rezervacije. S kreditno kartico ali s pomočjo PayPal računa

Več skrivnosti >